Tu ce vrei sa faci in vacanta de vara?

Nu vreau sa-mi planific vacantele pentru ca stiu ca organizarea in astfel de momente poate strica foarte multe amintiri. Probabil este singurul loc in care organizarea nu prinde bine, mai ales atunci cand esti tanar si in cautarea distractiei. Totusi, nu pot sa nu-mi fac mici idei si sa ma gandesc la vacanta de vara pentru ca o astept cu nerabdare si as vrea sa fie unica, la el ca fiecare vara. Odata cu trecerea timpului si totodata a anilor, vreau ca fiecare moment de acest gen sa fie unic, incarcat in amintiri frumoase pe care o sa le pot povesti mai tarziu copiilor, iar acum pe blog – celor care ma citesc cu drag.

Nu-mi plac vacantele obisnuite in locurile in care merg toti cei care vor sa incarce retelele de socializare cu poze din vacanta doar pentru a arata prietenilor ca si ei isi permit sa plece undeva. Eu vreau sa merg in locuri retrase, unde nu este aglomerat, vreau sa merg cu o rulota proprie sau una de la o firma de inchirieri auto rulote, sa parchez dupa cateva ore de condus undeva la marginea unui lac, sa fac un gratar cu cativa amici sau doar eu cu iubita mea, sa lenevesc apoi uitandu-ma in zare la peisajul superb sau citind cateva pagini dintr-o carte buna de dezvoltare personala.

Aglomeratia nu-mi fac deloc bine, iar in ultimele mele vacante m-am intors inapoi acasa mai obosit decat am plecat. Nu asta este scopul unei calatorii de vacanta, nu vreau sa vad mizerie peste tot si zgomotul sa ma deranjeze continuu, vreau liniste, odihna si totodata distractia aia clasica, veche, dar de bun gust.

Tagged as: