Trei reguli importante pentru realizarea unui masaj erotic reusit

Masajul erotic este un tip de masaj practicat din ce in ce mai des si in Romania, mai ales in saloanele de masaj din Bucuresti. Nu este privit de foarte multe ori cu ochi buni insa acest lucru nu ii scade din popularitate. Pe langa faptul ca este folosit in scopuri sexuale, el poate avea si o serie de beneficii asupra sanatatii fizice sau mentale. Poate ajuta la combaterea unor inhibitii si poate chiar sa revitalizeze viata de cuplu.
Desi pare simplu de realizat, uneori nu este chiar asa.

Cel care realizeaza masajul erotic trebuie sa aiba o stare emotionala echilibrata pentru ca starea acestuia este transmisa automat celui care primeste masajul. Pe langa atitudinea pe care trebuie sa o aiba, pentru ca efectele masajului erotic sa fie maxime, exista cateva tehnici de realizarea a acestuia.

O prima regula ar fi crearea unei atmosfere cat mai intime. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unor lumini difuze, a unei muzici in surdina si a unor mirosuri imbietoare. Nu trebuie uitat faptul unele uleiuri sau geluri pot avea un miros care il poate deranja pe cel masat astfel ca ele nu trebuie sa fie foarte puternice si de regula e bine sa se intrebe daca exista alergii sau daca apar stari de disconfort in cazul anumitor mirosuri.

O alta regula ar fi lubrifierea organelor genitale pentru ca in cazul masajelor erotice se pune de fiecare data accent pe acestea. Lubrifiantii trebuie alesi cu grija, in general trebuie sa fie pe baza de apa, pentru a evita anumite infectii, mai ales in cazul masajului erotic pentru femei. In sexshop-uri pot fi gasite uleiurile potrivite.

A treia regula, si poate ultima dintre cele importante, este ca masajul sa fie realizat cu miscari lente si suave, care sa vina in principal ca urmare a unei comunicari non-verbale. Partenerii trebuie sa aiba capacitate de a isi anticipa dorintele din timpul sedintei de masaj.