Pasiunea – cel mai motivant factor

Imi dau seama pe masura ce cunosc tot mai multi oameni (sunt intr-un mediu in care chiar daca vreau sau nu, cunosc foarte multe persoane noi – norocul meu este ca imi place foarte mult sa fac asta), de anumite lucruri de care ar trebui sa tinem cu totii cont atunci cand ne organizam viata. Iar daca nu am auzit de notiunea de organizarea atunci cand vine vorba de viata noastra, inseamna ca nu ar trebui sa ne asteptam sa atingem succesul sau sa ajungem pe cele mai inalte culmi, acolo se ajunge foarte greu, cu multa munca facuta din pasiune.

Personal, studiez la o facultate care este departe de domeniul meu de activitate, de domeniul in care o sa activez, dar nu sunt deloc dezamagit, ba dimpotriva. Aici mi-am descoperit pasiunea pentru sspeaking, pentru comunicare, pentru organizare, iar fara sa fiu student al unei facultati tehnice, cu siguranta nu-mi faceam atat de multe relatii si nu-mi defineam viitorul asa cum am facut acum. Stiu exact ce urmeaza sa fac si ma vad foarte bine, cresc de la o zi la alta, iar cel mai important lucru – fac exact ceea ce-mi place – vorbesc, organizez, prezint, sunt continuu activ si umblu dintr-o parte in alta cunoscand zilnic oameni noi, unii cu niste functii foarte frumoase.

Ceea ce vreau sa se inteleaga din experienta mea este ca nu ar trebui sa fim opriti de nimic atunci cand vine vorba de pasiune. Chiar daca studiezi la o facultate ce nu are legatura cu muzica, de exemplu, asta nu inseamna ca nu putem lua in paralel si niste cursuri de chitara. Pe viitor o sa realizezi ca esti bun in mai multe domenii, iar toate informatiile acumulate te vor ajuta enorm sa progresezi.