Top 5 cele mai bune filme de dragoste de pe Netflix

Top 5 cele mai bune filme de dragoste de pe Netflix

Netflix are o ofert─â bogat─â de filme de dragoste, de la comedii romantice la drame emo╚Ťionante, care pot satisface toate gusturile. Alegerea celor mai bune poate fi dificil─â, dar nu v─â face╚Ťi griji, v─â voi ajuta!

1. The Notebook (Jurnalul): Un film american romantic din 2004, bazat pe romanul omonim al lui Nicholas Sparks. Filmul spune povestea de dragoste interzis─â dintre Noah, un b─âiat din clasa muncitoare, ╚Öi Allie, o fat─â bogat─â, care este desp─âr╚Ťit─â de statutul lor social ╚Öi de al Doilea R─âzboi Mondial. Filmul a fost un succes de box office ╚Öi a devenit un clasic modern al genului romantic.

2. When Harry Met Sally (C├ónd Harry a cunoscut-o pe Sally): O comedie romantic─â american─â din 1989, regizat─â de Woody Allen. Filmul exploreaz─â prietenia dintre Harry ╚Öi Sally ╚Öi se ├«ntreab─â dac─â este posibil─â o prietenie platonic─â ├«ntre b─ârba╚Ťi ╚Öi femei. Filmul este cunoscut pentru dialogul s─âu inteligent ╚Öi pentru scenele sale amuzante.

3. The Princess Bride (Prin╚Ťesa mireas─â): O comedie romantic─â de aventur─â american─â din 1987, bazat─â pe romanul omonim al lui William Goldman. Filmul spune povestea lui Westley, un fermier care pleac─â ├«ntr-o c─âl─âtorie periculoas─â pentru a-╚Öi salva iubita, Buttercup, de la un prin╚Ť r─âu. Filmul este un amestec amuzant de aventur─â, romantism ╚Öi umor.

4. La La Land (La La Land): O comedie romantic─â muzical─â american─â din 2016, regizat─â de Damien Chazelle. Filmul spune povestea lui Mia, o aspirant─â la actri╚Ť─â, ╚Öi a lui Sebastian, un pianist de jazz, care se ├«ndr─âgostesc ├«n Los Angeles. Filmul a fost apreciat pentru coloana sa sonor─â original─â, pentru coregrafia sa ╚Öi pentru chimia dintre Ryan Gosling ╚Öi Emma Stone.

5. The Holiday (Vacan╚Ťa): O comedie romantic─â american─â din 2006, regizat─â de Nancy Meyers. Filmul spune povestea a dou─â femei, Amanda din Los Angeles ╚Öi Iris din Anglia, care ├«╚Öi schimb─â casele pentru Cr─âciun ╚Öi ├«╚Öi g─âsesc dragostea ├«n cele mai nea╚Öteptate locuri. Filmul este o comedie romantic─â clasic─â, cu o poveste cald─â ╚Öi personaje simpatice.

Acestea sunt doar 5 dintre numeroasele filme de dragoste grozave disponibile pe Netflix. Cu at├ótea op╚Ťiuni disponibile, sigur vei g─âsi ceva care s─â te emo╚Ťioneze ╚Öi s─â te fac─â s─â visezi la dragostea adev─ârat─â!

Sfaturi suplimentare pentru a g─âsi cele mai bune filme de dragoste de pe Netflix:

  • Folosi╚Ťi func╚Ťia de c─âutare pentru a g─âsi filme dup─â gen, actori, regizori sau cuvinte cheie.
  • Citi╚Ťi recenziile altor utilizatori ├«nainte de a viziona un film.
  • Consulta╚Ťi listele cu cele mai bune filme de dragoste de pe Netflix de la publica╚Ťii de ├«ncredere.
  • Experimenta╚Ťi cu diferite tipuri de filme de dragoste pentru a g─âsi ceva nou care v─â place.