Top 5 cele mai bune filme de aventură de pe Netflix

Top 5 cele mai bune filme de aventură de pe Netflix

Fie că ești fan al filmelor cu pirați, exploratori sau comori ascunse, Netflix are o ofertă bogată de filme de aventură care te vor ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit. Iată un top 5 al celor mai bune filme de aventură disponibile pe platformă:

1. Red Notice (Alerta roșie): Un film american de acțiune-comedie din 2021, regizat de Rawson Marshall Thurber. Filmul urmărește povestea lui John Hartley, un profiler FBI care este însărcinat să-l prindă pe Nolan Booth, un hoț de artă cunoscut. Filmul este plin de acțiune, umor și suspans, cu o distribuție de excepție formată din Dwayne Johnson, Ryan Reynolds și Gal Gadot.

2. The Old Guard (Garda veche): Un film american de acțiune-fantezie din 2020, bazat pe seria de benzi desenate omonimă a lui Greg Rucka. Filmul spune povestea unei echipe de mercenari nemuritori care luptă pentru bine de secole. Filmul este plin de acțiune, emoție și umor, cu o distribuție excelentă formată din Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts și Chiwetel Ejiofor.

6 Underground (Șase subterani): Un film american de acțiune din 2019, regizat de Michael Bay. Filmul urmărește povestea unei echipe de agenți secreți care lucrează pentru o organizație misteriosă. Filmul este plin de acțiune, explozii și efecte speciale spectaculoase, cu o distribuție de excepție formată din Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Corey Hawkins și Adria Arjona.

4. The Lost City (Orașul pierdut): Un film american de comedie romantică de acțiune-aventură din 2022, regizat de Adam Nee și Aaron Nee. Filmul spune povestea lui Loretta Sage, o autoare de romane de dragoste care este răpită de un excentric bogat care crede că ea îl poate ajuta să găsească un oraș pierdut. Filmul este plin de umor, romantism și aventură, cu o distribuție excelentă formată din Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe și Brad Pitt.

5. Jumanji: Welcome to the Jungle (Jumanji: Bine ați venit în junglă): Un film american de aventură fantastică din 2017, bazat pe cartea pentru copii omonimă a lui Chris Van Allsburg. Filmul spune povestea a patru adolescenți care descoperă un joc video vechi numit Jumanji și sunt transportați în lumea jocului. Filmul este plin de acțiune, aventură și umor, cu o distribuție excelentă formată din Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black și Karen Gillan.

Acestea sunt doar 5 dintre numeroasele filme de aventură grozave disponibile pe Netflix. Cu atâtea opțiuni disponibile, sigur vei găsi ceva care te va ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit!

Sfaturi suplimentare pentru a găsi cele mai bune filme de aventură de pe Netflix:

  • Folosiți funcția de căutare pentru a găsi filme după gen, actori, regizori sau cuvinte cheie.
  • Citiți recenziile altor utilizatori înainte de a viziona un film.
  • Consultați listele cu cele mai bune filme de aventură de pe Netflix de la publicații de încredere.
  • Experimentați cu diferite tipuri de filme de aventură pentru a găsi ceva nou care vă place.