Sedinta foto maternitate – fotografiile pe care o sa le pretuiti toata viata!

sedinta foto maternitate

Capteaza magia sarcinii intr-un album foto special creat in aceasta perioada! Nu este o surpriza faptul ca multi oameni doresc sa documenteze momentul special al sarcinii. Acest tip de fotografie este special nu doar din pricina subiectului, ci si pentru ca surprinde un moment atat de special din viata unei familii. O sedinta foto maternitate trebuie sa respecte mai multe reguli pentru a fi declarata completa.

Iata cateva sfaturi pentru o sedinta de maternitate reusita:

Momentul ideal pentru o sedinta foto maternitate

Momentul ideal pentru o sesiune foto de maternitate este aproximativ intre 28 si 35 de saptamani. Dupa 28 de saptamani, viitoarea mama ar trebui sa aiba o burta frumoasa. Tot aceasta este perioada in care mamica se poate simti in forma pentru o sedinta foto completa. Dupa 35 de saptamani, burtica s-ar putea sa fie prea incomoda pentru ca mamica sa se poata bucura de aceste fotografii.

Studio foto Bucuresti

Tineti cont de momentul in care faceti fotografiile si locatia sedintei

In timp ce multe persoane doresc sesiuni in aer liber, altii prefera mediul controlat al unui studio foto Bucuresti. Daca intentionati sa fotografiati in aer liber, asigurati-va ca tineti cont de mobilitatea viitoarei mamici, de orice problema meteorologica si de perioadaoptima a zilei. Fotografiile realizate in ora de aur sunt frumoase, dar prezinta provocari precum schimbarea rapida a conditiilor de lumina si finalizarea sedintei la o ora tarzie.

Alegeti garderoba si make-up-ul din timpul sedintei foto

Alegeti mai multe tinute pe care intentionati sa le purtati in timpul sedintei. Tineti cont si de locatia in care se va desfasura actiunea. Daca sedinta are loc intr-un studio foto Bucuresti, tinutele pot fi diverse. Daca sedinta are loc afara, tineti cont de vreme si anotimp.

Pe langa garderoba, asigurati-va ca alegeti un machiaj care va avantajeaza.

Planificati fotografiile pe care vi le doriti in mod special

La fel ca in cazul tuturor fotografiilor profesionale, cu cat sunteti mai pregatiti, cu atat sedinta va fi mai usor de realizat. Daca sunteti complet novice in alegerea tipurilor de fotografii, cautati exemple de fotografii online pentru a alege cateva idei de fotografii de maternitate. Conturati-va o idee despre stilurile, ipostazele si pozitiile abordare in aceste tipuri de sedinte. Nu copiati de la altii, ci inspirati-va din cat mai multe directii.

Alegeti mai multe fotografii care va plac si prezentati-le si fotografilor cu care lucrati. Construiti o lista cu anumite pozitii pentru poze, teme si stiluri. Aceasta lista de fotografii va va ajuta sa ramaneti pe drumul cel bun si sa evitati sa pierdeti timpul intrebandu-va ce sa faceti in continuare.

Sedintele foto de maternitate se refera la capturarea schimbarilor incredibile din corpul viitoarei mamici, este vorba despre viata si conexiunea dintre mamica si copil. Deci, care este cel mai bun moment pentru fotografiile de maternitate? Momentul potrivit pentru o sedinta foto maternitate este cand te simti bine, confortabil si pregatit. In timp ce unele persoane spun ca in perioada 30-36 de saptamani este cel mai potrivit moment pentru a face fotografii de maternitate, acest moment nu este ideal pentru fiecare mamica. Fotografii cu experienta recomanda programarea acestei sedinte foto mai bine mai devreme, decat prea tarziu, cand shooting-ul nu va mai fi confortabil.

Articole Recomandate