Creati-va sepci personalizate la moda

sepci personalizate

Sepcile personalizate sunt un mod sigur si accesibil de a va promova asociatia sau afacerea. Selectate pentru calitatea si spiritul lor la moda, spcile sunt personalizabile cu broderie. Exista diferite modele de sepci personalizate, variind de la sepci simple din bumbac la modele mai elaborate de sepci cu plasa. Exista sepci personalizate de calitate, suficient de groase si cu o retinere buna in timp, astfel incat sepcile dumneavoastra personalizate sa fie un succes si sa fiti mandri ca le purtati!

In online gasiti o gama larga de sepci pe care sa le personalizati in modele la moda:

  • sapca pentru camion,
  • sapca snapback,
  • cap cu 5,6 panouri,
  • Basebal cap,
  • Chalenge cap, etc.

Cel mai utilizat model – Sapca clasica cu cinci panouri

Cele 5 panouri sunt din nou la moda si este tendinta momentului. Ideal este ca logo-ul sa iasa in evidenta, sa fie printat fie pe fata, lateral sau vizierul sepcii. Acest model cu cinci panouri este disponibil la infinit, datorita numeroaselor optiuni de personalizare puse la dispozitie. Aceasta sapca este ideala deoarece ofera o suprafata mare de marcare.

Avantajele sepcilor personalizate

Accesoriu de moda obligatoriu – Bucurati-va de o gama larga de sepci personalizate: denim, cu panouri, plasa, bumbac de calitate si multe altele.

Instrument de personalizare usor de utilizat – Adaugati sau creati-va propriul design fara efort cu tropeum.ro. Apoi alegeti daca doriti sa imprimati sau sa o brodati pe sapca.

Utilizare personala sau profesionala – Creati o sapca personalizata pentru un eveniment sportiv, pentru tinuta dumneavoastra de lucru sau pentru a adauga un accesoriu la moda garderobei.

Cu o experienta vasta in domeniul sepcilor personalizate si stapanirea celor mai noi tehnici de personalizare (tiparire – broderie) Tropeum va garanteaza un serviciu de calitate indiferent de cantitatea comandata.

Fiecare sapca si model sunt personalizate cu cea mai mare grija pentru a va respecta dorintele cat mai mult posibil. Broderia textului se face in relief (3D), iar personalizarea gravarii se face cu laser folosind masininarii speciale de ultima generatie, pe sepci autentice 100% din materiale de calitate.

Daca doriti sa iesiti in evidenta si sa purtati sepci personalizate in culorile dumneavoastra preferate sau ale echipei dumneavoastra, modulul nostru de personalizare a capacelor ofera o serie variata de sepci personalizate. Ele pot fi combinate cu broderii realizate in diferite tipuri frumoase, cu fir de douazeci de nuante diferite, inclusiv auriu si argintiu.

Articole Recomandate