Topul preferintelor in materie de cadouri corporate 2021

A darui este un gest nobil care aduce o data cu sine o semnificativa incarcatura emotionala. Cel care ofera este demn de respect, iar cel care primeste se simte pretuit si apreciat. Cadourile sunt, deci, un simbol, iar valoarea lor baneasca este mai putin importanta decat gestul in sine. De-a lungul timpului, conducerea firmelor a apelat la acest gest pentru a-si arata recunostinta fata de angajati.

Iata cateva articole actuale care ocupa locurile fruntase in materie de cadouri corporate 2021:

  1. Agende si pixuri personalizate. Inscriptionarea obiectelor cu logo-ul firmei sau cu numele persoanei careia ii sunt predestinate este una dintre cele mai obisnuite practici. Reprezinta un simbol de apartenenta si o forma prin care meritele si contributia ii sunt apreciate. Patronii aleg sa ofere astfel de cadouri pentru ca sunt utile si pentru a-si demonstra recunostinta fata de angajati. Agenda si pixul sunt printre cele mai folositoare lucruri in multe dintre meseriile existente la momentul actual.
  2. Sorturi personalizate. Acest cadou este unul relativ actual. Este un cadou foarte placut pentru doamne si domnisoare, dar nu sunt exclusi nici domnii care au o pasiune pentru arta culinara. In bucatarie, sorturile sunt extrem de utilizate, astfel ca, angajatii se pot bucura de cadoul dumneavoastra si in viata personala.
  3. Gentile si rucsacurile. O alta idee foarte buna pe care o puteti oferi cadou sunt gentile si rucsacurile. Fiecare persoana le foloseste atunci cand face sport, merge intr-o vacanta sau are pur si simplu are o necesitate care implica un spatiu mult mai mare de depozitare a lucrurilor. Desigur ca si in acest sens puteti opta pentru personalizarea lor sau le puteti alege in nuante specifice brand-ului pe care il manageriati.
  4. Organizarea lucrurilor este mult mai simpla atunci cand aveti la dispozitie obiecte care sa faciliteze acest lucru. O buna compartimentare a unei mape va poate ajuta sa tineti toate actele si documentele importante in ordine. Va fi de folos atunci cand doriti sa ajungeti cat mai rapid la o anumita foaie si sunt extrem de practice pentru a fi transportate oriunde. Nu ocupa foarte mult spatiu in masina sau in geanta pe care o folositi zilnic.

Cui poti darui cadouri corporate 2021?

Cadourile de acest tip se pot oferi tuturor angajatilor la anumite sarbatori importante sau unor angajati la ocazii speciale. Spre exemplu, foarte multe firme aleg sa imparta tuturor membrilor echipei cadouri corporate 2021 in ajunul sarbatorilor de Craciun sau de Paste. Acestea sunt unele dintre cele mai potrivite momente de a aduce un plus de fericire tuturor angajatilor.

De asemenea, persoanele care isi aduc aportul in munca intr-un sens considerabil merita rasplatite. Daca exista un grup de persoane mult mai dedicate job-ului si care au finalizat, poate, un proiect foarte important pentru firma dumneavoastra, le puteti rasplati cu astfel de atentii.

De asemenea, nici colaboratorii nu sunt exclusi de pe aceasta lista. Ideile mentionate anterior se potrivesc foarte bine pentru a fi oferite drept cadou persoanelor cu care incheiati colaborari.