Cum am reusit sa beneficiez de un somn odihnitor?

In ultima vreme am inceput sa ma trezesc cu dureri de spate din ce in ce mai insuportabile. Asa ca am hotarat sa fac ceva ca sa schimb acest lucru.

Am aruncat un ochi la sateaua pe care o aveam si am vazut ca avea urme de uzura. Asa ca am aruncat-o si am plecat in cautarea unei saltele care sa imi ofere un somn cat mai odihnitor. O saltea de calitate, care corespunde cu nevoile tale iti poate aduce un somn foarte linistitor, dar daca nu aceasta nu este aleasa cum trebuie, durerile de spate vor deveni din ce in ce mai mari.

Dupa ce am schimbat salteaua mi-am schimbat si intregul program. Am ales sa nu ma mai pun la somn dupa ora 23:00 si sa nu dorm mai tarziu de ora 9:00. Bineinteles mai fac si exceptii, dar nu foarte multe.

Pentru a ma odihni cat mai bine am ales sa merg si cateva ore la sala. Jobul meu presupune foarte multa munca de birou si rareori apuc sa ma ridic si sa fac cativa pasi. Asa ca un pic de miscare inainte de culcare nu imi strica. Daca si tu te regasesti in aceasta situatie ar trebui sa te gandesti sa faci si tu putina miscare, macar cateva minute pe zi. O sa vezi ca o sa iti schimbe total felul in care te simti si mai mult decat atat vei dormi mult mai mult bine. Sau cel putin functioneaza foarte bine in cazul meu.

Daca nu te odihnesti foarte bine, alege sa faci mici modificari atat in ceea ce priveste salteaua pe care dormi, cat si in stilul tau de viata. Si s-ar putea sa ai parte de cateva surprize foarte mari si sa beneficiezi de un somn cat mai odihnitor.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *