Geanta de plaja

Nu poti sa te gandesti la altceva in iulie in afara de concediu, mare si plaja sau trasee  montane parcurse cu bucurie maxima. Cine se duce la plaja, sa fie pregatit, daca doreste sa fie sanatos.

Mamele isi pot proteja copiii cu lada frigorifica In primul rand, nu plecati de-acasa fara sa asigurati tuturor membrilor familiei protectie antisolara: palariute de soare, creme si lotiuni, umbrele si ochelari de soare!

In al doilea rand, este esential sa va luati tot ceea ce va trebuie din surse sigure si sa depozitati alimentele si racoritoarele in Geanta frigorifica pliabila pentru camping, Sencor, SCM 3033RD, termoelectrica, 32 litri, 12V

De multe ori lucrurile aduse de comerciantii ambulanti pe plaja provoaca grave imbolnaviri fiindca nu sunt depozitate igienic si pot fi manipulate cu maini murdare pline de microbi. Parintii pot observa cu atentie ce aduc acestia si le pot aduce copiilor in genti frigorifice rezolvand doua probleme importante:

-reducerea cheltuielilor. Daca te ocupi sa fierbi porumbul sau sa cumperi inghetata de calitate, nu mai achiti sporul de adus „la nisip” a acestor marfuri

-asigurarea 100% a sanatatii copiilor. De multe ori, cand duceti copiii la tarabe sa le luati un suc sau o sticla cu apa rece, fiindca nu v-ati ingrijit sa le luati de acasa si sa le puneti in genta frigorifica ei vad si amsiile care stau in soare ore intregi, clatitele facute la repezeala in conditii improvizate de igiena si se imbolnavesc grav dupa ce le consuma. Asa va treziti cu un concediu ratat.

Cu 349 de lei va luati siguranta si confort, oriunde ati merge in concediu. Geanta frigorifica este utila si cand iesiti in oras sau va luati copiii de la afterschool.

La temperaturi de peste 30 de grade Celsius trebuie sa fiti prevazatori ca parintii si sa nu plecati cu copiii in masina fara sticle de apa proaspata. O geanta frigorifica face toti banii in perioada estivala. Comandati acum, cat mai sunt pe stoc aceste produse deosebit de utile!

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *