Inchierieri Ecrane LED pentru spectacole si concerte si nu numai

Ecranele LED inchiriate sunt grozave si pentru evenimente mai mari, cum ar fi spectacole de gala sau concerte. Poti alege si inchiria in functie de nevoile tale, din gama larga de ecrane LED de la nanevents.ro pentru evenimentele tale. Ecranele mari, pe care le poti inchiria sunt foarte populare, au dimensiuni mari si le poti folosi pentru concerte, seminarii, nunti etc. Un astfel de de ecran LED poate fi inchiriat de la nanevents.ro si, de asemenea, il poti utiliza la evenimentul tau. Daca ai nevoie de mai multe informatii despre tehnica din spatele acestui lucru vorbeste cu specialistii de la nanevents.ro.

Marimea conteaza

Inchiriaza ecrane LED pentru a-ti impresiona clientii la festivalul sau concertul tau. Ecranele LED de diferite dimensiuni si forme sunt folosite pentru a prezenta un continut video publicului. De asemenea, pot capta continutul de pe un laptop sau player Blu-ray sau orice alt player de continut. O imagine frumoasa prezentata pe un display LED modern prinde mereu la public, iar un afisaj frumos si potrivit te ajuta sa ai o participare de succes la expozitia comerciala sau la eveniment.

Desigur, toate ecranele LED de inchiriat au un consum redus de energie si sunt eficiente din punct de vedere economic in utilizare pe termen lung. Acest ecran profesional fascineaza cu imagini realiste la dimensiune naturala — pe o diagonala incredibila a ecranului. Prin urmare, reprezinta o alternativa reala la un perete fara imbinari, format din ecrane fara rame. Spre deosebire de peretele media, poti inchiria ecrane LED asa cum este necesar pentru constructia continutului vizual la evenimentul tau.

Tehnologia de reglare a luminii

Tehnologia locala de reglare a luminii de fundal cu LED, ofera valori remarcabile de negru si o capacitate de contrast de prima clasa. Aceasta tehnologie permite ca modulele individuale de LED-uri sa fie iluminate sau estompate independent, ceea ce inseamna ca luminozitatea si intunericul pot fi ajustate individual in zone separate de monitor. Aceasta tehnologie asigura valori de luminozitate si contrast semnificativ mai bune decat monitoarele LCD conventionale – toate cu un consum de energie semnificativ mai mic. Ecranele LED inchiriate de la nanevents.ro au difuzoare integrate, o functie de imagine in imagine si multe altele. In plus, afisajul poate fi instalat orizontal si vertical, astfel incat fiecare prezentare sa fie afisata optim. Ecranul in sine este foarte rezervat, cu adancimea sa totala extrem de scazuta si se potriveste perfect in orice zona. 

Ecrane LED cu tehnologie avansată

Ecranele LED inchiriate sunt interesante pentru evenimentele in aer liber. Aceste ecrane sunt rapid si usor de instalat. Tehnologia video nu mai este doar HD. Mai inovatoare, mai usoare, mai stralucitoare, ecranele LED inchiriate de la nanevents.ro sunt de ultima generatie, sunt usoare, economisesc energie si impresioneaza prin calitatea imaginii de TOP. Nu imprumuta plasme grele, deoarece, poti inchiria ecrane LED si te poti bucura  de cea mai recenta generatie de tehnologie de prezentare inovatoare. Oricine decide sa inchirieze ecrane LED, va primi un proiector care nu numai ca marcheaza prin raportul de contrast excelent. Indiferent daca sunt amplasate in cluburi, in teatru sau la un eveniment corporative, ecranele LED nu dezamagesc. De asemenea, impresioneaza prin diversele lor efecte, care fac din eveniment un adevarat punct culminant.