Ce fel de modele de profile led hotel exista pe piata?

Foarte multe proiecte de tip HORECA se focuseaza pe implementarea unor profile led hotel cat mai originale si cat mai practice. Alegerea acestora are un impact puternic asupra locatiei in care urmeaza sa fie amplasate si a perceptiei clientilor si a turistilor cazati. Nu numai ca niste profile led hotel bine alese pot crea atmosfera dorita in cativa pasi, insa pot contribui si la reglararea cheltuielilor de intretinere a hotelului si pot asigura o investitie inteligenta pe termen lung. Cele mai multe profile led hotel au scopul de a masca ledurile si de a le proteja de mediul extern, fiind totodata o modalitate de design si de iluminare estetica a spatiului.

Cu ajutorul acestor profile led hotel se poate obtine o atmosfera placuta pentru oaspetii cazati si un nivel de luminozitate in functie de nevoile spatiului. Fiind totodata si o modalitate practica de reducere a costurilor, noile profile led hotel contribuie la reglarea cantitatii de caldura emanate de banda led si la ajutarii nivelului de luminozitate pe care o dorim.

Datorita faptului ca ledurile rezista mai mult timp decat becurile conventionale, noile profile led hotel pot inlocui absolut orice varianta de iluminare si pot genera costuri mai mici. Astfel, se pot achizitiona lustre led, spoturi sau chiar si benzi pentru a marca diverse corpuri de mobilier. Experienta oaspetilor cazati va fi una speciala, iar cei care vor fi multumiti vor reveni la hotelul respectiv si cu alte ocazii.

Tehnologia led este reprezentata de o serie de produse de iluminaz, de la lustra led, spoturile pentru birou si chiar si benzile pentru mobilier. Cert este ca ledurile au o rezistenta de 50.000 de ore si sunt aproape de 40 de ori mai rezistente decat becurile normale. Aceste rapoarte conving din ce in ce mai multe companii sa renunte la iluminatul conventional si sa investeasca intr-unul cu led, care va reduce costurile si va necesita mai putina munca. Ledurile lumineaza mai intens, mai bine si nu mai dau batai de cap clientilor datorita flexibilitatii si diversitatii lor.

Ledurile pot fi controlate de la distanta prin intermediul unei telecomezi si pot contura o atmosfera mai mult sau mai putin intima. De asemenea, exista profile led hotel cu montaj suspendat, incastrat si cu profil aparent. Fiecare dintre acestea prezinta avantajul unei montari usoare si rapide si se pot adapta la profilele alese si forma benzilor led. 

Conform unor cercetari, ledurile rezista chiar si la temperaturi foarte joase, de pana la -50 de grade Celsius si pot functiona la capacitate maxima. Acestea sunt rezistente la socuri si vibratii puternice si nu prezinta probleme nici la temperaturi de peste 50 de grade Celsius. Astfel de calitati sunt definitorii pentru investitiile pe care marile firme decid sa le faca in iluminarea unor fabrici, a unor hali industriale sau a unor incaperi foarte mari precum centrele comerciale. Aceastea necesita iluminare in permanenta, la intensitate foarte mare si implicit solutiile longevive sunt cea mai buna alegere. Raportul calitate-pret este deseori unul convenabil si faptul ca ledurile nu prezinta costuri de mentenanta multumeste din ce in ce mai multe companii.

In proiectele de tip HORECA accentul pe responsabilitate sociala este omniprezent si tocmai de aceea firmele investesc cu incredere in solutii de iluminat care protejeaza mediul inconjurator si sunt sustenabile.

Pentru a fi siguri ca faceti cele mai bune alegeri este important sa lucrati cu expertii in domeniu. Firma ProfilistLED este un furnizor de nadejde de solutii de iluminat si unul dintre cei mai puternici in domeniu. Fiind infiintata din anul 2016, compania cu sediul in Turcia ofera solutii sustenabile si eficiente in domeniul iluminarii si lucreaza cu cele mai avansate tehnologii in aceasta bransa.