Un nou blog în jungla blogosferei

Eu sunt Rinno, îmi place să scriu și am păreri. M-am gândit să-mi deschid acest blog pentru că sunt multe momente când vreau să împărtășesc anumite păreri cu alte persoane și blogul e cea mai ușoară cale prin care pot fac asta. Deși am mai cochetat în trecut cu online-ul, nu am reușit niciodată să mă țin de treabă și să postez constant. O să încerc să fac asta acum, aici. Îmi place mult domeniul pe care mi l-am ales și cred că și ăsta este un factor important care mă va face să scriu cât mai des și cât mai bine.

Domeniul l-am înregistrat în seara asta, a fost ceva spontan. Este ideal pentru ce vreau eu să fac pe acest blog. Nu vreau să îmi promovez numele personal și nici să clădesc un brand în numele lui, nu cu proiectul asta. Am alte planuri pe termen lung. Vreau să fie un blog cât mai curat, cât mai îngrijit, fără prea multe widget-uri, link-uri și reclame în sidebar. Pun cel mai mare accent pe conținutul pe care-l produc.

Alte detalii despre acest proiect:

1. Voi încerca să fiu cât mai activ
Vor apărea articole de orice fel, din orice nișă, de aceea este un blog general. Articolele vor fi atât lungi, cât și scurte. Voi comenta și alte bloguri și voi încerca să apar în cât mai multe blogroll-uri, astfel să-mi fac blogul cât mai puternic și ușor de indexat.

2. Domenii abordate
Vreau să ating cât mai multe domenii, să scriu despre orice, dar nu-mi voi face un target din asta. Când un anumit domeniu îmi va atrage atenția, voi scrie despre el. Vreau ca articolele mele să vină de la sine, să nu pară că scriu forțat. Rinno adoră să scrie, sper să se observe asta și din articolele postate aici.

Tagged as: