Skip to content

De ce sa iti faci un abonament la o sala de fitness

In zilele noastre, mai mult decat niciodata, este foarte important sa avem un program in care sa ii facem loc si sportului deoarece acesta este foarte important pentru sanatatea noastra, dar si pentru modul in care aratam. Spun ca “in zilele noastre” deoarece tindem sa avem o viata cat mai dezorganizata si pe fuga, iar de cele mai multe ori uitam de aspectele importante din viata noastra. Sunt foarte multi corporatisti care muncesc din greu la birou, iar starea lor fizica ajunge intr-o forma execrabila, avem cu totii kilograme in plus si asta nu ne mai deranjeaza, mancam numai mancare de tip fast food si nu mai tinem cont de alimentatia sanatoasa.

3 motive pentru care sa ne facem un abonament la o sala de fitness si sa ne tinem de el:

1. Dezvoltam muschii, deci aratam mai bine
Mereu mi-a placut sa am o masa musculara dezvoltata, nu doar in sezonul de vara atunci cand mergem la piscina sau stam foarte mult fara tricou, ci si atunci cand trebuie sa purtam o camasa sau un tricou la elegant. Cand ai o masa musculara dezvoltata, hainele se aseaza diferit pe corpul tau si vei observa ca multe dintre hainele pe care nu le mai purtai atunci cand aveai cateva kilograme in plus o sa iti placa pentru ca vor sta foarte bine pe tine.

2. Ne inspira sa ne alimentam mai sanatos
Pe langa felurile de mancare de baza, atunci cand mergem la sala suntem inspirati sa achizitionam si proteine pentru masa musculara sau diferite suplimente pentru a avea rezultate mai vizibile intr-un timp cat mai scurt. Multe dintre ele sunt foarte sanatoase, chiar daca parerile celor cu o gandire invechita spun altceva.

3. Avem un tonus mult mai bun
Suntem mai plini de viata, de energie, iar aceste aspecte ne influenteaza toate activitatile din timpul zilei.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *