Muzica, forma de arta care te ajuta

Muzica este o arta care nu va muri niciodata. Nimeni nu-si doreste asta si nici nu cred ca este posibil atata timp cat oamenii se relaxeaza si ajung sa atinga anumite stari datorita muzicii. Cel putin pentru mine, muzica inseamna foarte mult. Este arta care ma ajuta sa ma relaxez, dar si forma de arta care ma motiveaza. Sincer, nu cred ca as putea scrie daca nu am o melodie pe fundal. Chiar daca nu ascult neaparat versurile respectivei melodii, imi place sa ascult negativul si melodia per ansamblu si sa scriu in acelasi timp. Simt ca am mai multa inspiratie si astfel pot scrie mai mult si mai bine, cred eu.

Sunt genul de persoana care asculta melodia fara sa urmareasca videoclipul de pe YouTube, am si cateva argumente pentru care fac asta. Pe langa faptul ca eu sunt concentrat pe scris atunci cand ascult muzica, consider ca este o pierdere de timp sa urmaresc un videoclip in care sunt promovate total alte lucruri decat cele care reprezinta un interes pentru mine. Am observat o tendinta destul de ciudata cel putin in industria muzicii romanesti. Ideea este ca fiecare artist poate castiga mai mult sau mai putin de pe urma vizualizarilor. In primul rand, sunt platiti de YouTube pentru acestea, iar in al doilea rand, mai multe firme cumpara secunde din videoclip in care artistul se foloseste intr-un fel sau altul de produsul lor. Chiar daca nu dai o foarte mare importanta pe moment, acel produs isi ramane in subconstient pentru ca l-ai vazut in videoclipul artistului tau preferat.

Imi mai place foarte mult sa ascult muzica atunci cand conduc, ma relaxeaza foarte mult si pot face foarte multi kilometri fara sa ma plictisesc.

Tagged as: