Iata ce greutati suporta, la propriu si la figurat, bancutele pentru vestiar metalic!

vestiar metalic

Indiferent daca doresti sa il folosesti intr-o institutie de invatamant sau de cercetare, intr-o unitate medicala sau o sala de sport, un vestiar metalic se remarca prin robustete si rezistenta in timp. In plus, prezinta avantajul existentei mai multor modele, precum cele compacte, cusetate, compartimentate, cu usi de tip Z sau cu bancuta.

Bancuta este de mare folos pentru depozitarea gentii, rucsacului sau a altor obiecte in timp ce umbli prin diferitele sertare. De asemenea, te poti aseza pe ea atunci cand iti schimbi echipamentul.

Vestiar metalic compartimentat, cu o usa si bancuta

Obiectul de mobilier disponibil in oferta www.viamond.ro se remarca prin constructia robusta, care permite utilizarea pe o perioada indelungata de timp, fara a fi nevoie de reparatii sau interventii. Este dotat cu o polita in partea superioara, cu o bara pentru umerase si un carlig. Compartimentul pentru haine personale este delimitat de cel pentru haine de lucru printr-un perete separator.

Vestiarul este asezat pe o bancuta cu inaltimea de 400 de milimetri si are urmatoarele dimensiuni: latimea de 400 de milimetri, adancimea de 450 de milimetri si inaltimea de 2.200 de milimetri. Greutatea este de 35 de kilograme.

La cerere, produsul poate fi echipat cu acoperis inclinat si cu picioare metalice aplicate prin sudura, cu inaltimea de 120 de milimetri, cu terminatii din plastic cu inaltime reglabila. De asemenea, sunt disponibile mai multe variante de culoare: crem, orange, rosu, albastru, verde, gri, maro, negru, argintiu si alb.

Pretul actual al acestui vestiar metalic este de 1.168,06 lei fara TVA sau 1.389,99 de lei cu TVA, redus de la un pret initial de 1.658,84 de lei.

Vestiar metalic cu trei usi compartimentate si bancuta

Fabricat in Romania si livrat in stare complet asamblata, obiectul de mobilier are o greutate de 60 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: latime de 1.200 de milimetri, adancime de 750 de milimetri si inaltime de 2.200 de milimetri.

Sezutul bancutei este realizat din sipci de lemn finisate si lacuite, iar latimea sa este egala cu cea a produsului, adica are 1.200 de milimetri.

Usile sunt ranforsate pe interior cu un profil metalic care le asigura intarirea si robustetea. In partea interioara a usii exista o oglinda, iar in partea exterioara un suport pentru eticheta nominala.

Poti cumpara acest produs la pretul de 2.100,83 de lei fara TVA sau 2.499,99 de lei cu TVA, redus de la un pret initial de 3.399,99 de lei. Prin urmare, ai posibilitatea sa faci o economie consistenta, in valoare de 900 de lei!

Vestiar metalic cu 8 usi si bancuta

Fabricat din tabla cu o grosime de 0,7 milimetri, vestiarul este prevazut cu 8 usi, dintre care 4 in partea superioara si 4 in partea inferioara, dotate cu oglinda individuala si ranforsate pe interior cu un profil metalic ce asigura un plus de robustete. Sistemul de inchidere este un butuc metalic prevazut cu doua chei pentru fiecare usa.

Cu greutatea neta de 60 de kilograme, produsul are urmatoarele dimensiuni: latime de 1.200 de milimetri, adancime de 750 de milimetri si inaltime de 2.200 de milimetri. Sezutul bancutei este realizat din sipci de lemn finisate si lacuite.

Pretul este de 1.764,70 de lei fara TVA sau 2.099,99 de lei cu TVA, redus de la 2.999,99 de lei.

Un vestiar metalic cu bancuta te poate ajuta in multe situatii si ofera avantajul folosintei pe o perioada indelungata de timp. Este genul de investitie pe care nu o vei regreta niciodata!

Articole Recomandate