Hidratarea cu apa alcalina AQUAVIA 19litri, noul tau obicei sanatos!

Succesul „Micului Print”, celebra carte scrisa acum aproape 80 de ani de Antoine de Saint-Exupery, se explica atat prin gingasia si aparenta inocenta a personajului principal, cat si prin faptul ca mesajul sau pare a fi din ce in ce mai actual. Astfel, trebuie sa ii dam dreptate autorului, care remarca natura paradoxala a oamenilor mari, care „nu inteleg niciodata nimic”. Altfel nu se explica de ce suntem atat de atenti la hainele pe care le purtam si gadget-urile pe care le achizitionam, acordand atat de putina importanta alimentelor cu care ne hranim si bauturilor pe care le consumam.

Cu alte cuvinte, sa fim „la moda” pare sa ne intereseze mai mult decat sa fim sanatosi, cat timp cheltuim mii de lei pe smartphone-uri si sneakersi, dar comandam fast-food si bem apa de la robinet sau, mai rau, sucuri carbogazoase. Tocmai din acest motiv, in articolul de fata, iti prezentam o alternativa simpla, o schimbare aparent minora pe care o poti face in stilul tau de viata, dar care iti va aduce beneficii neasteptate atat pe termen scurt, cat mai ales pe termen mediu si lung. Este vorba despre inlocuirea, in rutina ta zilnica, a lichidelor enumerate mai sus cu apa alcalina AQUAVIA 19litri de la H2On.ro!

Bidoanele de AQUAVIA 19litri contin o apa cu un pH de 9.4, cu un gust deosebit, insa mai ales cu calitati exceptionale pentru organismul uman. Astfel, hidratarea cu aceasta apa alcalina, in cantitatea recomandata (minimum 2 litri pe zi), produce urmatoarele efecte: reducerea acidului gastric (si implicit a riscului de reflux); prevenirea imbatranirii (prin indepartarea reziduurilor acide din celule si tesuturi si eliminarea toxinelor acumulate in organism); o mai buna absorbtie a apei de catre tesuturi (datorita modului de grupare a moleculelor apei alcaline, puternic ionizate).

In plus, AQUAVIA 19litri este puternic antioxidanta (neutralizand radicalii liberi, care pot conduce, in timp, la aparitia cancerului in organismul uman), intareste sistemul imunitar (crescand raspunsul imunitar al corpului, fapt ce asigura o mai buna protectie impotriva bacteriilor si infectiilor) si, nu in ultimul rand, pe langa gustul foarte bun, are si un aspect ireprosabil (o claritate deosebita), facand-o mult mai usor si placut de baut decat apa de la robinet, spre exemplu, care in tara noastra nu este intotdeauna potabila. Acestea fiind zise, ramane sa afli de unde iti poti procura apa AQUAVIA 19litri in cele mai avantajoase conditii, din toate punctele de vedere.

In oferta companiei romanesti H2On.ro, gasesti atat bidoane marca proprie (o apa premiata inclusiv la nivel international – Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles, in 2019, 2020, 2021 si 2022, ultima oara cu mentiunea trei stele/punctaj maxim), cat si bidoane cu apa alcalina AQUAVIA 19litri. Acestea din urma sunt comercializate la pretul de 45 de lei (2,36 lei per litru), respectiv 39 de lei (2,05 lei per litru), daca alegi sa comanzi minimum 3 bucati (caz in care si transportul este gratuit). Astfel, tu si familia ta ori colegii de birou veti beneficia in cel mai scurt timp de o apa de calitate superioara, la cel mai mic pret per litru (avand in vedere cantitatea mare). Hidratare placuta!

Tagged as: