Echipamente fitness de care ai nevoie dacă vrei să slăbești

Un echipament de fitness pentru acasă poate fi o alternativă bună la antrenamentul în sală sau în aer liber. Și aici există dispozitive care ajută la arderea grăsimilor și, dacă sunt folosite constant, mențin corpul în formă și te ajută să slăbești. Ce echipament sportiv pentru arderea grăsimilor este cel mai potrivit pentru tine sau pentru cerințele și nevoile tale? Desigur, dacă te hotărăști să cumperi un echipament de fitness, mai întâi trebuie să investești puțin. Prin urmare, ai putea alege aparate de vâslit Decathlon sau te-ai putea orienta către cele mai bune benzi de alergat.

Aparate de vâslit Decatlon

Decathlon este un magazin specializat de sport și agrement care se menține bine în clasamente. Aparatele de vâsle Decathlon nu sunt testate, dar pot fi comparate cu alte produse. Acest lucru îți permite să tragi concluzii cu privire la calitate. Aparatele de vâslit Decathlon sunt ușor de utilizat, au o manevrabilitate bună, siguranță și mânere foarte bune. Aceste echipamente fitness sunt ieftine și totuși de înaltă calitate și poți obține un succes real în arderea grăsimilor. Aparatul de vâslit este un echipament de fitness care necesită să stai relativ jos și să-ți folosești brațele pentru a-l contrabalansa.

Îți antrenezi tot corpul

Deoarece aparatul de vâslit te ajută să-ți antrenezi tot corpul, vei reuși în cele din urmă să slăbești. Acest tip de aparat de fitness îți activează o mulțime de mușchi și te ajută să arzi calorii. Practic, există două variante de aparate de vâslit: cu stabilizatoare și cu tragere prin cablu.

Aparatele de vâslit cu stabilizatoare atașate de ambele părți, sunt cele mai asemănătoare cu secvențele de mișcare cunoscute din canotajul clasic în apă. Totuși pentru a folosi acest tip de dispozitiv, ar trebui să ai câteva cunoștințe de bază despre canotajul obișnuit.

Aparatele de vâslit cu tragere de cablu sunt de obicei mai populare, mai ales pentru începători, deoarece, pe de o parte, nu sunt necesare cunoștințe de bază despre canotaj, iar pe de altă parte, aceste dispozitive sunt mai compacte. În plus, aparatele de vâsle din această categorie sunt mai potrivite pentru antrenarea mușchilor abdominali.

Banda de alergat

Vei întâlni banda de alergat nu doar în sala de sport, ci și în tot mai multe case. Benzile de alergat au devenit mai compacte, mai ieftine și mai diverse și mai potrivite pentru pasionații de fitness de acasă. Există mai multe moduri variate de a rămâne activ și de a arde calorii. Majoritatea benzilor de alergare nu sunt foarte compacte și, prin urmare, sunt destul de voluminoase. Totuși, există și modele cu funcția de pliere si astfel, devin destul de compacte și ușor de depozitat. Suprafața de rulare poate fi pliată atunci când nu este utilizată, iar dispozitivul poate fi poziționat pentru a economisi spațiul. Acest lucru face ca banda de alergat pliabilă să fie o alternativă bună, mai ales pentru încăperile mici.

Programe de antrenament pentru slăbit eficient

Banda de alergat este potrivită pentru antrenamentul holistic. În timpul antrenamentului nu îți folosești doar picioarele și fesele, ci și brațele și partea superioară a corpului. Cu acest antrenament eficient consumi un număr relativ mare de calorii. Prin urmare, banda de alergat nu este potrivită doar pentru creșterea rezistenței, ci și pentru reducerea greutății. Orice fel de exercițiu pe acest echipament de fitness, ajută la pierderea în greutate.

Programele de antrenament integrate în dispozitiv sunt foarte diverse.Din acest motiv, cel mai bine este să alegi cele mai bune benzi de alergat, deoarece oferă  caracteristici suplimentare de care ai nevoie în procesul de slăbire. Prețul dispozitivului de fitness depinde de acest lucru. De exemplu, poți face și antrenamente pe intervale. Astfel, viteza se schimbă întotdeauna la anumite intervale de timp. În acest scop sunt disponibile diverse programe de antrenament.

Dacă totuși nu dispui de prea mulți bani, poți găsi o bandă de alergat bună la un preț atractiv și cu câteva programe. Practic, scopul tău este să slăbești și poți face acest lucru cu orice bandă de alergat. Cu propriul tău echipament fitness acasă, poți să te antrenezi pentru sănătatea ta și poți să slăbești și să elimini kilogramele în plus. Cu cele mai bune benzi de alergat poți să te uiți la TV sau la imagini video în timp ce faci sport și nu mai trebuie să alergi la sală pentru a slăbi.