Dr. Cristina Cotruță, medicul dermatovenerolog de la Clinica Bine

Fiind cel mai mare organ din corpul nostru, pielea are nevoie de un tratament pe măsură pentru a nu întâlni afecțiuni care să ne creeze disconfort. Putem să ținem departe afecțiunile colaborând cu un medic dermatovenerolog. Recomandarea noastră este Dr. Cristina Cotruță de la Clinica Bine. Vom detalia în acest articol mai multe detalii despre serviciile oferite de această clinică.

Atenția noastră asupra pielii nu trebuie să fie îndreptată doar atunci când aceasta îmbătrânește. Pielea noastră încearcă să ne transmită semne de fiecare dată când suferă. Atunci când avem pielea uscată, inflamată sau roșie, acesta este un bun semn care trebuie să ne facă să vizităm medicul dermatolog.

Toate cele trei straturi ale pielii au un rol bine definit de a ne proteja împotriva agenților potogeni. Pielea este primul scut pe care-l avem împotriva îmbolnăvirii. Fiind atât de importantă, medicul dermatovenerolog Cristina Cotruță ne recomandă să mergem regulat într-o clinică specializată pentru a ne consulta. Analizați-vă cu atenție pielea pentru că aceasta ne transmite prima dată că organismul nostru nu este în cea mai bună stare de funcționare.

Este esențial să ne hidratăm corespunzător pielea și să o tratăm de fiecare dată când suferă. La Clinica Bine pielea noastră va fi atent analizată de către dr. Cristina Cotruță cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație.

Dr. Cristina Cotruță, medicul dermatovenerolog de la Clinica Bine

Clinica Bine: Cele mai cunoscute afecțiuni ale pielii

Acneea este una dintre cele mai cunoscute afecțiuni ale pielii. Aceasta apare, de cele mai multe ori, la adolescenți. Fiind o afecțiune vizibilă și deloc cu un aspect plăcut, tinerii sunt adeseori complexați de apariția acneei. Pentru a trata cât mai eficient această afecțiune avem nevoie de sfaturile unui medic specializat în dermatologie.

Caracterizată prin inflamații la nivelul pielii, dermatita este o altă afecțiune care ne poate da mări bătăi de cap. Aceasta este caracterizată prin piele uscată, mâncărime, vezicule și roșeață.

Este important de menționat faptul că eczemele apar pe pielea noastră doar atunci când avem probleme la nivelul sistemului imunitar. Imediat după tratarea pielii trebuie să ne ocupăm și de celelalte afecțiuni medicale.

Negii sunt alte afecțiuni des întâlnite pe care dorim să le îndepărtăm în cel mai scurt timp. Pentru un astfel de rezultat trebuie să apelăm la profesioniști precum Dr. Cristina Cotruță. În urma unui consult detaliat, specialistul clinicii Bine îți va explica în detaliu afecțiunea cu care te confrunți și care este rezolvarea cea mai eficientă.

De ce să alegi serviciile oferite de Dr. Cristina Cotruță?

Pentru că are un istoric bogat în dermatologie și este un medic recunoscut pentru reușitele sale. Lucreză cu multă pasiune cu fiecare pacient în parte și nu se oprește niciodată din a descoperi noi lucruri despre piele și boli cu transmitere sexuală. Un dermatovenerolog de excepție precum Dr. Cristina Cotruță îți va explica întotdeauna, pe înțelesul tău, afecțiunea cu care te confrunți.

Clinica Bine recomandă tuturor persoanelor, indiferent de vârstă sau sex, vizitarea unei clinici pentru controale de rutină de cel puțin 2 ori pe an. Sănătatea este mai presus decât orice, de aceea trebuie să ne verificăm starea de sănătate periodic.