Servicii de Content Writing la cele mai bune preturi

O metodă foarte, foarte bună pentru a câştiga bani din online este Content Writting-ul. Haide să detaliem puţin, să analizăm piaţa din România pentru acest serviciu precum şi preţurile care se practică.

Pentru a fi un Content Writter nu-ţi trebuiesc cunoştiinţe în HTML, CSS, PHP, Design, pur şi simplu trebuie să cunoşti de la bine la foarte bine limba română, să nu ai probleme de exprimare, să fi inventiv şi să ai o imaginaţie cât mai bogată. Dacă stăpâneşti şi un domeniu foarte bine, este perfect, poţi foarte uşor să găseşti persoane interesate de cunoştiinţele pe care le deţii în domeniul în care excelezi.

Pe de altă parte, dacă un client îţi cere să-i scrii articole despre un domeniu în care nu te pricepi deloc, poţi să faci pe CopyWritter-ul şi să te documentezi serios, după care poţi cu uşurinţă să creezi conţinut unic şi de calitate pentru clientul tău.

În România, cererea pentru Content Writteri a devenit şi devine din ce în ce mai mare, am să îţi spun şi de ce. Internetul a evoluat atât de mult, românii au atât de multe proiecte în online încât nu au timpul şi forţa necesară să ducă la capăt atâtea proiecte, de aceea ei apelează cu încredere la Content Writteri pentru a le furniza conţinut pentru site-ul sau blog-ul lor.

Să ştii că preţurile nu sunt deloc mici şi poţi trăii liniştit doar din Content Writting, sună bine nu? În general preţurile pleacă de la 2 Lei pentru 100 de Cuvinte şi ajunge până la 10 Lei pentru 100 de Cuvinte, totul ţine de Content Writter, de calitatea şi seriozitatea pe care acesta o oferă. Preţurile sunt pentru conţinut în limba română, însă dacă te pricepi şi la engleză, cu atât mai bine, poţi să scrii articole şi în limba engleză, tot pentru români, însă îţi poţi găsii uşor şi pe site-urile de FreeLancing din afară job-uri disponibile pentru Writting.

Dacă crezi că eşti în stare să faci bani pe net din Content Writting, iţi poţi începe marea aventură pe forumul SEOpedia, unde cererea de Content Writteri este una foarte mare, la început te sfătuiesc să oferi gratis câteva articole astfel încât utilizatorii să-ţi lase un feedback, iar după te poţi apuca liniştit de scris. Seriozitatea şi profesionalismul în Content Writting şi nu numai, îţi vor aduce numai beneficii în viitor.

Sper că ţi-a fost util acest articol şi că vei încerca să aplici această metodă cât mai curând. Dacă ai reuşeşti să faci bani din Content Writting şi să ai câţiva clienţi fideli, te rog să mă contactezi şi pe mine pentru a-mi arăta câteva articole pe care le-ai scris, poate cine ştie, vom colabora cândva.

Ești interesat de servicii de content writing? Ababei Online SRL te poate ajuta! Vezi AICI serviciile!