Cât de avantajoasă este oferta leasing Toyota Hybrid?

Toyota este o companie care produce autovehicule importante și cu renume. Printre ele se numără și mașinile noi Toyota Hybrid, care fac parte din noua generație de autovehicule prietene cu natura. Prima mașină Toyota a fost creată de către Kiichiro Toyoda cu un an înainte ca organizația să fie înființată.

Toyota deține acțiuni provenite de la deținătorii mărcii Subaru:

 • Isuzu Motors;
 • Yamaha Motors;
 • Fuji Heavy Industries.

Inițial, compania avea numele de Toyoda, după numele fondatorului. Totul s-a schimbat atunci când în anul 1936, compania, de loc din Japonia, a organizat un concurs în care trebuia să fie realizată noua siglă.

Risaburo Toyoda a decis că vor schimba numele în Toyota, deoarece în alfabetul japonez, este nevoie de doar 8 mișcări din pensulă pentru a realiza logo-ul.

Acum, în zilele noastre, ai posibilitatea să te bucuri de ceea ce compania japoneză are în continuare de oferit, adică mărci auto premium, prin intermediul leasingului. Toyota Hybrid face parte din gama premium de mașini noi din ofertă.

Finanțarea rapidă oferită de către compania de leasing de încredere este o metodă foarte benefică, ce te ajută să ajungi la pedalele acestei mașini într-un timp foarte scurt.

De ce să alegi Toyota Hybrid?

Mașinile hibride, precum Toyota Hybrid, sunt foarte bine construite pentru a rezista drumului, fără să întâmpini vreo problemă. Sistemul Hybrid folosit de către compania Toyota este o tehnologie inteligentă, proiectată pentru a reduce semnificativ consumul de benzină.

Sistemul Hybrid îți oferă avantaje financiare, deoarece ai posibilitatea de a face economii substanțiale de operare și de mentenanță. Bateriile sunt rezistente, iar garanția lor este acoperită de către însăși compania Toyota.

Pe lângă că întreaga mașină este o modalitate prin care poți fi prieten cu natura, bateriile cu care vin echipate automobilele hibride sunt în totalitate reciclabile. Beneficiezi de o garanție extinsă pentru bateria sistemului hibrid.

Spre deosebire de vehiculele convenționale, Toyota Hybrid îți oferă costuri reduse de mentenanță. Nu ai alt fel de consumabile, ele sunt aceleași, frânarea se realizează cu ajutorul unui motor electric, fiind regenerativă.

Ai mai puține elemente de înlocuit, deoarece Toyota Hybrid nu dispune de:

 • Ambreiaj;
 • Alternator;
 • Curea de distribuție.

Mașinile hibride Toyota Hybrid vor avea mereu o valoare impresionabilă de revânzare, deoarece uzura este mult mai mică decât la mașinile convenționale, garanția extinsă de 10 ani și poți să o conduci inclusiv în orașele unde sunt restricționate vehiculele obișnuite.

Cel mai mare avantaj al acestor autovehicule este că au emisii reduse de noxe, combinând două surse de putere pentru a obține una maximă, dar foarte eficientă. Performanțele și adaptabilitatea Toyota Hybrid este printre principalele elemente definitorii ale vehiculelor.

Primul hibrid al lor a fost lansat în lume în anul 1997, Toyota reușind să redefinească peisajul auto.

Care este oferta leasing Toyota Hybrid oferită de Arval.ro?

Arval.ro este partenerul de încredere atunci când ai nevoie de mărci auto premium printr-o finanțare rapidă. Modelul Toyota RAV4, 2.5 Hybrid Dynamic, este un autovehicul pentru care ți-ai dori să semnezi un contract de leasing cu Arval.ro.

Un SUV spectaculos hibrid, cu 4 uși, ce-ți oferă pe lângă beneficiile mașinii propriu-zise și alte 10 servicii de care te poți bucura, precum:

 • Service Mentenanță și Reparații – îți păstrează mașina în cele mai bune condiții de utilizare;
 • Asistență rutieră – acest serviciu este disponibil non-stop pentru tine;
 • Management anvelope – verifică, schimbă și depozitează anvelopele tale;
 • Asigurări și Managementul accidentelor – te protejează atât pe tine, cât și pe vehiculul pe care-l conduci;
 • Vehicul de înlocuire – în cazul în care ai probleme cu mașina, Arval.ro îți oferă un vehicul de înlocuire;
 • Suita digital Arval – beneficiezi de o platformă de la Arval, ce-ți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie;
 • Card de combustibil – optimizezi costurile;
 • Livrarea mașinii;
 • Sell and leaseback – în cazul în care deja deții o mașină, ai posibilitatea să o vinzi direct către Arval.ro, în schimbul unei mașini în leasing operațional.

Alege chiar acum modelul Toyota Hybrid și bucură-te de tehnologia sustenabilă pe care ți-o oferă noul sistem ce are grijă de mediul înconjurător și de sănătatea celor dragi.

Principalele avantaje ale leasingului auto

După ce ai ales mașina Toyota Hybrid pentru împlinirea nevoilor personale, trebuie să știi că odată cu începerea perioadei contractuale, vei avea parte de o multitudine de beneficii, mai avantajoase decât cele oferite de către bancă.

 1. Flexibilitatea

Leasingul financiar este un pachet de servicii financiare complexe și avantajoase, printre care se numără și flexibilitatea termenelor de plată și a valorii reziduale a mașinii. De asemenea, poți să achiziționezi atât mașini noi, cât și mașini la mâna a doua, auto-rulate.

 1. Dreptul de proprietate

La finalul de durată contract, dreptul de proprietate asupra vehiculul se transferă de la compania de leasing către tine, după achitarea unei valori reziduale, ce nu poate depăși 20% din valoarea mașinii.

 1. Mai puțină birocrație

Chiar dacă nu dispare de tot, spre deosebire de actele și hârtiile pentru un credit bancar, birocrația este redusă substanțial în cazul unui leasing. În funcție de ofertă și de statutul de persoană fizică sau juridică, poți să conduci vehiculul visurilor tale.

Soluții avantajoase de finanțare

Arval.ro este un partener de încredere, care mai bine de 30 de ani îți oferă soluții avantajoase de finanțare și autovehicule competente până și pentru cele mai capricioase dorințe. Aceștia susțin eforturilor companiilor prin furnizarea unei flote flexibile și lipsite de bătăi de cap.

Înainte de a alege pachetul de leasing potrivit, ai posibilitatea de a te consulta cu echipa lor, ce are o experiență de neegalat, adaptată nevoilor pieței. Cu sprijinul oferit de către ei, vei găsi mereu îndrumările potrivite, într-un timp scurt.

Ai două pachete de care te poți folosi:

 • Oferte pe termen lung – pentru mai mult de 2 ani;
 • Oferte pe termen mediu – pentru cel mult 2 ani.

Bucură-te de plăcerea condusului cu noul Toyota Hybrid oferit de către cei de la Arval.ro și contactează-i pentru cele mai avantajoase oferte. Ei nu sunt doar finanțatori de autovehicule, ci și furnizori de mobilitate, fără de care nu ne-am putea atinge scopurile în viață și cele de afaceri.