Care este cel mai eficient sistem de supraveghere?

Datorit─â tehnologiei, reu╚Öim s─â ne p─âzim casa cu ajutorul celor mai inspirate sisteme de supraveghere video. ├Än unele unit─â╚Ťi, acestea sunt obligatorii, ├«n timp ce ├«n altele sunt op╚Ťionale, dar vitale pentru siguran╚Ťa locuin╚Ťei ╚Öi a celor afla╚Ťi ├«n interiorul ei.

Sistemele de supraveghere au devenit o necesitate ├«n ultimii ani de zile, mai ales c─â rata furturilor ╚Öi a criminalit─â╚Ťii a crescut drastic. ├Äns─â, legea nu ofer─â posibilitatea ca acestea s─â fie utilizate oricum, deoarece se pot ├«nc─âlca anumite drepturi ale omului.

├Än compara╚Ťie cu m─âsurile tradi╚Ťionale, sistemele video de securitate actuale ofer─â mai multe avantaje, fiind o oportunitate de a economisi bani ╚Öi de a spori eficien╚Ťa sistemului propriu-zis.

Indiferent dac─â sunte╚Ťi chiria╚Öul sau proprietarul spa╚Ťiului/imobilului supravegheat video, acest ÔÇ×mecanism de ap─ârareÔÇŁ ├«n cazul situa╚Ťiilor nepl─âcute este o unealt─â de a ╚Ťine departe ÔÇ×binevoitoriiÔÇŁ.

├Äns─â, toat─â activitatea din perimetru este filmat─â ╚Öi ├«nregistrat─â cu ajutorul acestora, stocat─â pe un card special, motiv pentru care exist─â anumite legi care s─â remedieze eventualele situa╚Ťii ├«n care oamenii ar putea profita ╚Öi abuza de puterea lor.

Ce este un sistem de supraveghere video CCTV?

Abrevierea CCTV vine din engleză de la expresia closed-circuit television, adică televiziune cu circuit închis, ce este sistemul pe care majoritatea oamenilor îl cunosc sub denumirea de sistem de supraveghere video.

Aceste sisteme supraveghere sunt un element pe care oricine ar trebui s─â-l de╚Ťin─â, indiferent dac─â imobilul supravegheat este destinat activit─â╚Ťilor profesionale sau personale. Popularitatea lor se datoreaz─â:

  • Nevoii omene╚Öti de securitate ╚Öi siguran╚Ť─â;
  • Performan╚Ťelor tehnice datorit─â tehnologiei actuale.

Aceste sisteme CCTV permit supravegherea prin intermediul internetului de pe telefonul mobil, tablet─â sau calculator. Instalarea ╚Öi configurarea unui astfel de sistem devine destul de dificil─â, iar firmele specializate, precum A-tech.ro, ├«╚Ťi vor oferi solu╚Ťii de montaj profesionale, pentru ca ├«ntreg sistemul s─â func╚Ťioneze extraordinar.

Sistemele CCTV sunt printre cele mai populare sisteme de supraveghere ╚Öi securitate. Le vei vedea peste tot, inclusiv ├«n interiorul unor institu╚Ťii, datorit─â performan╚Ťelor lor. Semnalul video ce este ├«nregistrat poate s─â fie stocat pe:

  • Un hard;
  • Server.

Ele pot fi integrate cu anumite servicii, precum:

  • Google Drive;
  • Cloud, etc.

Accesul devine mai facil, ├«n timp ce func╚Ťia de back-up nu mai este blocat─â doar pe un stick USB sau un hard disk. ├Änregistr─ârile vor putea fi accesate inclusiv de la distan╚Ť─â direct prin softul de monitorizare sau prin intermediul unui browser web.

Accesibilitatea este un alt avantaj principal pe care aceste sisteme de securitate le ofer─â. Supravegherea video ├«╚Ťi ofer─â posibilitatea de a verifica ├«n timp real ceea ce ├«nregistreaz─â camera ├«n perimetru.

Sistemele CCTV func╚Ťioneaz─â non-stop. Hard Disk-urile specifice sunt concepute pentru o asemenea func╚Ťionare. Camerele video ce se utilizeaz─â pentru aceste sisteme sunt dotate cu o multitudine de specifica╚Ťii de top, incluse de cele mai multe ori ├«n ofert─â.

Astfel de sisteme CCTV compatibile cu nevoile personale le vei g─âsi la A-tech.ro, ce ├«╚Ťi ofer─â cele mai premium servicii ╚Öi produse, pentru ca imobilul t─âu s─â fie mereu protejat ╚Öi securizat.

Ce propriet─â╚Ťi au nevoie de supraveghere?

├Än ziua de ast─âzi, un sistem video de supraveghere este folosit pentru absolut orice fel de imobil, ├«n special cele comerciale. Loca╚Ťiile unde se afl─â bunuri personale de valoare, bani, aur sau alte lucruri care pot atrage aten╚Ťia celor inten╚Ťiona╚Ťi r─âu au nevoie de aceste sisteme ce le pot garanta securitatea.

B─âncile, spitalele, fast-food-urile, supermarketurile, imobilele personale sau chiar cartierele reziden╚Ťiale vor fi protejate de aceste sisteme CCTV. Oriunde te ├«ntorci cu privirea o s─â vezi m─âcar o camer─â video de supravegheat, ce este preg─âtit─â s─â ├«nregistreze ├«n caz de orice.

Sistemele video de supraveghere au devenit un element vital, ce are capacitatea de a proteja imobilul la exterior și interior. Camerele de la exterior vor fi mai rezistente și sunt protejate împotriva fenomenelor meteorologice și a temperaturilor extreme de peste an.

Camerele video din interior pot avea anumite carcase pentru a le oferi o rezisten╚Ť─â mai crescut─â ├«mpotriva prafului, aburilor sau orice alt element exterior nociv lor.

La A-tech.ro vei g─âsi sisteme de securitate video care au o rezolu╚Ťie ridicat─â. Cele mai performante ╚Öi utile CCTV-uri sunt cele cu o rezolu╚Ťie ridicat─â a imaginii, deoarece ele pot surprinde mai multe detalii ce te vor ajuta la nevoie.

Avantajele unui sistem de supraveghere

├Än compara╚Ťie cu alte m─âsuri de securitate, sistemele video de supraveghere prezint─â o multitudine de beneficii, motiv pentru care sunt at├ót de populare. Nu vei prinde doar infractorii care ├«ncearc─â s─â-╚Ťi fac─â r─âu, ci vei avea posibilitatea s─â alertezi poli╚Ťia ├«n cel mai scurt timp cu putin╚Ť─â.

├Än anumite industrii, unde exist─â activit─â╚Ťi cu caracter sensibil, ├«nregistr─ârile sunt o surs─â sigur─â de a verifica dac─â anumite ac╚Ťiuni, evenimente sau incidente au avut loc ╚Öi dac─â au fost realizate inten╚Ťionat. Partea bun─â la aceste ├«nregistr─âri este c─â vor ar─âta mereu data ╚Öi ora la care s-a produs incidentul.

Film─ârile pot s─â fie vizualizate ├«n timp real cu ajutorul unei aplica╚Ťii speciale, de pe telefonul mobil, tablet─â, laptop sau PC. Infractorii sau oamenii r─âu inten╚Ťiona╚Ťi vor sta departe de imobilele care sunt supravegheate video, deoarece ei nu ├«╚Öi doresc s─â fie prin╚Öi. 

Întrebarea pe care și-o pun imediat infractorii când văd camera de supraveghere exterioară este dacă nu cumva există mai multe și la interior, împreună cu alte sisteme de securitate care pot doar să-i prindă.

Un alt avantaj al sistemelor de securitate este c─â ele reu╚Öesc s─â reduc─â semnificativ pl─â╚Ťile legate de asigurare. Prezen╚Ťa camerelor vor fi o dovad─â pentru asiguratori c─â v─â lua╚Ťi treaba ├«n serios ╚Öi ├«n╚Ťelege╚Ťi importan╚Ťa lor. La schimb, ei ├«╚Ťi vor oferi poli╚Ťe mai mici, care pot acoperi cauze legate de:

  • Inunda╚Ťii;
  • Incendii;
  • Spargeri.

Despre A-tech.ro

A-tech.ro este locul de unde po╚Ťi s─â ├«╚Ťi achizi╚Ťionezi astfel de sisteme de supraveghere video, at├ót de vitale pentru bun─âstarea ta. Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â ai grij─â de bunurile personale ╚Öi de persoanele dragi, atunci un sistem CCTV de supraveghere devine indispensabil.

Cu o experien╚Ť─â de peste 20, A-tech.ro ofer─â servicii ╚Öi produse de cea mai ├«nalt─â calitate. Tot ce trebuie s─â faci ca s─â beneficiezi de ele este s─â ├«i contactezi pentru a le cere o ofert─â. Echipele A-tech.ro realizeaz─â lucr─âri de instalare, conform proiectelor.

Peste 300 de clien╚Ťi sunt mul╚Ťumi╚Ťi de serviciile ╚Öi produsele pe care ei le presteaz─â. Apeleaz─â cu ├«ncredere!