AMX 10, un transpalet premium cu sistem hidraulic manual 

Orice afacere care implică manipularea mărfurilor are nevoie de un transpalet. Acesta este un instrument mai mult decât valoros pentru transportul obiectelor extrem de grele. Fără acesta, munca angajaților tăi ar deveni imposibilă de realizat. AMX 10 este un transpalet manual VGV, cu o ridicare tip foarfecă, având o capacitate impresionantă de 1000 de kg. Acesta poate să fie folosit atât pe post de masă de ridicare, cât și ca și banc de lucru în diverse domenii de activitate.

Astfel, el este dotat cu:

  • manșă de operare pentru ambele mâini;
  • ridicare rapidă până la 120 de kg, reducând necesarul de efort și de timp;
  • capacitatea sa maximă este de 1000 de kg;
  • înălțimea de ridicare este de 800 mm, pentru un lucru ergonomic.
AMX 10 este un transpalet manual VGV

Transpaletul AMX 10 – un instrument indispensabil pentru afacerea ta

Transpaletul manual AMX 10, cu o capacitate de încărcare de 1000 de kg, este un produs cu adevărat premium. Acesta se deosebește prin flexibilitatea și ergonomia sa, având multiple posibilități de a fi utilizat.

Astfel, acesta poate să fie folosit în mai multe feluri:

  • ca și un simplu transpalet;
  • ca și o platformă de ridicare;
  • ca și o platformă de aprovizionare;
  • ca și un banc de lucru.

Întreaga combinație îți permite mișcări rapide și simple a mărfurilor de orice tip, precum și ridicarea lor în orice moment  la o înălțime cât se poate de comodă pentru operator.

Este prevăzut cu un capăt optimizat al manșei de comandă, la fel de simplu de utilizat atât de oamenii dreptaci, cât și de cei stângaci. În funcție de necesitățile pe care le ai, un astfel de utilaj AMX este disponibil cu un sistem hidraulic manual sau electric.

Se poate dota opțional cu role de susținere laterale. După cum deja am menționat, acesta are o capacitate de ridicare impresionantă, de 1000 de kg, fiind un produs de marcă. Are o fiabilitate dovedită, fiind construit doar din elemente calitative.

Dotările standard includ:

  • un redresor de încărcare electronic încorporat;
  • bateria 70 Ah C5.

Conceptul transpaletului este de operare ergonomică, care permite manșei de tracțiune să fie acționată din orice poziție. Toate aceste funcții sunt ușor de operat chiar și cu o singură mână.

Datorită agregatului de pompare cu rezervor și supapă de coborâre cu care este dotat un astfel de transpalet manual AMX 10, coborârea va fi una cât se poate de lină și precisă cu ajutorul manetei.

Te poți folosi de acest transpalet fără să fie nevoie de întreținere. Totul se datorează conexiunilor speciale de lubrifiere permanentă, dar și a sistemului hidraulic de pompare.

Care sunt avantajele utilizării unui astfel de instrument?

În primul rând, un transpalet AMX 10 este un instrument mobil, foarte ușor de manevrat. Acest lucru denotă faptul că poate fi folosit într-o multitudine de medii, incluzând cele unde există spații înguste sau chiar limitate. Astfel, crește eficiența și productivitatea la locul de muncă.

Este foarte simplu de utilizat, deoarece are un design intuitiv. Operatorii au posibilitatea de a învăța să-l folosească într-un timp scurt, fără să fie nevoie de cunoștințe avansate.

Acest transpalet oferă o siguranță sporită, deoarece are capacitățile impresionante de a muta și transporta obiectele foarte grele, fără să pună presiune pe operatori. Acest lucru se resimte în moralul crescut al angajaților, dar și satisfacția muncii lor.

Comparativ cu alte produse de pe piață, transpaletul manual AMX 10 este cu siguranță o soluție economică, deoarece el nu necesită nici un fel de motor. Astfel, se elimină costurile suplimentare.

Transpaletul manual AMX 10 este o unealtă de care ai nevoie atunci când îți dorești să crești productivitatea afacerii tale, indiferent de dimensiunile sale.