De ce sa-ti notezi task-urile pe agende personalizate?

Despre productivitate am mai discutat si intr-un articol anterior, iar astazi o sa continuam sa dezbatem acest subiect facand referire la agendele personalizate. Intotdeauna mi-a placut sa-mi notez lucrurile importante pe care nu trebuie sa le uit. Daca alte persoane prefera sa foloseasca notitele de pe telefon pentru aceste lucruri, eu folosesc agende personalizate de la Tropeum. Personal, consider ca lucrurile pe care le scriu cu pixul imi raman mai usor in minte. De asemenea, imi place sa bifez fiecare task pe care mi-l notez si sa intervin cu modificari tot pe o coala de hartie.

Am observat si in jurul meu persoane care folosesc agende. Am discutat cu acestia despre acest subiect si mi-au spus aceleasi lucruri: este mult mai eficient sa-ti notezi task-urile pe o agenda fizica. Lucrand in online si avand zilnic o multime de lucruri de dus la bun sfarsit, am nevoie de o agenda pe care sa-mi placa sa notez lucruri. Dupa o cautare deloc scurta, am gasit la Tropeum modelele de agende personalizate care sa ma multumeasca.

Organizare: Noteaza toate lucrurile importante!

In toate cursurile de dezvoltare personala si organizare o sa aflati ca toate lucrurile importante trebuie sa fie notate. Fiecare persoana care desfasoara o activitate importanta are o multime de intalniri si task-uri de finalizat. Pentru ca poate interveni stresul, unele lucruri sunt uitate, iar acestea, pe termen lung, nu pot conduce deloc la ceva productiv. Alege sa-ti notezi fiecare intalnire si activitate pe care trebuie sa o desfasori de-a lungul zilei. Bifeaza fiecare task imediat dupa ce l-ai indeplinit si astfel vei avea o imagine mai buna a activitatii tale zilnice.

Tropeum iti pune la dispozitie o gama impresionanta de agende personalizate pe care sa le folosesti pentru a fi mai productiv in activitatea ta. In plus, daca-ti doresti un anumit mesaj sau fotografie care sa te tina mereu concentrat, acestea pot tine locul copertii tale. Acceseaza Tropeum.ro si afla toate detaliile prin care poti ajunge in posesia agendei tale preferate!

Sfat: Pentru a evita momentele in care esti prea stresat si ai tendinta de a tergiversa, incearca sa-ti organizezi inteligent agenda. Noteaza obiective mici care fac parte din obiective mari. Acestea iti vor consuma mai putin timp si vei avea intotdeauna multumirea faptului ca ai indeplinit mai multe lucruri pana la o anumita ora a zilei. Trecand prin mai multe micro-obiective vei ramane mereu motivat si dornic sa continui in aceeasi maniera.

De ce sa alegi agende personalizate in locul celor simple?

Iti poti nota task-urile oriunde doresti, dar atunci cand agenda ta este personalizata, vei avea un motiv in plus sa o folosesti. Multe persoane pun accent pe imaginea ta, iar daca toate lucrurile sunt puse in ordine, vei impresiona prin atentia pe care o acorzi organizarii. O agenda personalizata va fi detinuta intotdeauna de o persoana disciplinata care stie in fiecare moment ce are de facut.