Florile decorative – un mic detaliu care face diferența

Fie că ni se pare deja clișeic sau „prea siropos”, trebuie să recunoaștem că florile decorative mereu vor fi printre trendurile în materie de design interior. Indiferent că vorbim despre evenimente importante din viața noastră, precum nuntă, botez , aniversări sau că vrem să ne decorăm spațiul personal într-un anumit fel, mereu vom ține cont de micile detalii care vor face diferența.

În cazul de față, florile decorative joacă un rol important. Acestea sunt petele de culoare care pot schimba întreaga perspectivă. Fie că vorbim de culoarea acestora, de la roșu aprins al trandafirului până la albul imaculat al orhideelor, efectul este la fel de intens, cu atât mai pregnant când alegem să le includem într-un spațiu monton și „gri”.

Este deja un lucru cunoscut că femeilor le place să aibă flori în locuință, însă acesta nu este criteriul după care trebuie să ne ghidăm. Ce-i drept, reprezentantele sexului frumos mereu vor avea un simț estetic poate mai dezvoltat decât cel al bărbaților, însă nu acesta este punctul de pornire. florile decorative nu spun nimic altceva despre acea persoană decât că acesteia îi place frumosul și simetria, bunul gust.

Cu o floare nu poți face primăvară, însă poți să schimbi ambientul unui întreg spațiu, precum și starea celor care îți calcă pragul.

Tagged as: