„Eu am optat pentru implantul dentar Megagen!“ Replica da nastere unei discutii interesante

„ – Vreau sa rezolv problemele astea cu dintii si nu stiu ce tratament sa aleg. Ai vreun sfat?

– Eu am optat pentru un implant dentar Megagen si sunt foarte multumit! Totul e asa cum mi-am dorit!

– Implant Megagen? Prin ce este diferit?

– Foloseste o tehnologie revolutionara, dezvoltata in Coreea de Sud! Cel mai bine, mergi si intreaba la o clinica stomatologica!“

Astfel de dialoguri sunt auzite tot mai frecvent, deoarece pacientii care au ales aceasta varianta de tratament sunt, intr-adevar, cat se poate de multumiti de decizia luata. Procedura revolutionara, dezvoltata intr-o companie de top pe plan mondial, are mai multe caracteristici care o recomanda pacientilor, indiferent de varsta sau de modul in care si-au pierdut dintii. Iata cateva dintre ele, potrivit specialistilor Dental Premier!

Spirele revolutionare Knife Thread si secventa de frezaj

Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de aceasta procedura este reprezentat de spirele progresive Knife Thread, care pot fi folosite indiferent de calitatea osului in care urmeaza sa fie inserate. Ele asigura protectia osului cortical si, in plus, ofera posibilitatea atasarii coroanei dentare in aceeasi sedinta in care se realizeaza inserarea. Astfel, se castiga foarte mult timp.

De un implant Megagen pot sa beneficieze inclusiv persoanele care au amanat momentul prezentarii la clinica stomatologica si, din acest caz, oasele maxilar si mandibular le-au fost afectate. Operatia de inserare va necesita un numar redus de interventii chirurgicale, ceea ce contribuie atat la o estetica impecabila, cat si la rezistenta deosebita in timp.

implant dentar megagen

Caracteristicile si beneficiile tratamentului de suprafata

Unul dintre motivele pentru care acest implant dentar se bucura de aprecierea unanima a medicilor si pacientilor este reprezentat de folosirea unui tratament special de suprafata. El consta in utilizarea unei nanostructuri realizate din ioni de calciu, care este incorporata pe suprafata implantului.

Cunoscuta sub numele de Xpeed , tehnologis revolutionara are meritul de a grabi procesul de osteointegrare, adica de creare a unei legaturi organice intre os si materialul inserat la nivelul sau. Procesul se desfasoara in aproximativ 30 de zile, in timp ce in cazul altor proceduri este nevoie de perioade de timp cuprinse intre 3 si 6 luni!

Platforma anatomica S-line

Considerentele de ordin estetic sunt esentiale pentru toti pacientii si reprezinta unul dintre principalele criterii in functie de care ei isi aleg tratamentul. Un implant Megagen ofera avantaje importante si din acest punct de vedere. Mai precis, platforma anatomica S-line imbunatateste aspectul prin faptul ca actioneaza ca un suport pentru gingie, aproape identic cu cel al unui dinte natural.

Avantajul capata o importanta sporita indeosebi atunci cand este nevoie de restaurarea dintilor din fata. Acestia sunt cei mai vizibili, iar pacientii sunt satisfacuti atunci cand observa ca diferenta fata de dintii naturali este imposibil de sesizat.

Conexiunea hexagonala interna de tip con-in-con

Un alt avantaj major, care asigura inchiderea ermetica prin sudarea la rece intre elementele implantului, este conexiunea hexagonala interna de tip con-in-con de 5 grade. Ea are meritul de a elimina riscurile slabirii surubului intern, precum si pe cele ale oricarui eventual disconfort. Procedura garanteaza longevitatea deosebita a tratamentului.

Ia in considerare aceasta solutie, atunci cand alegi un implant dentar! Iti asigura numeroase beneficii, datorita folosirii celei mai avansate tehnologii!

Articole Recomandate