Cum alegi cel mai bun afterschool pentru copilul tau?

cel mai bun afterschool

Alegerea unui after school poate sa fie o decizie inteleapta pentru orice parinte care isi doreste o educatie cat mai buna pentru prichindelul sau. Este adevarat, exista si alte solutii, cum ar fi bona, o ruda care are foarte mult timp liber sau pur si simplu, cheia la gat, insa niciuna nu ofera le fel de multe avantaje precum cel mai bun afterschool.

Optand pentru o astfel de varianta, copilul se va putea bucura de prezenta altor copii, in asa fel incat sa nu iti poata duce lipsa, va putea sa isi faca temele sub supravegherea unui cadru didactic bine pregatit si va putea sa faca diverse activitati extracuriculare, care mai de care mai interesante.

Cum alegi cel mai bun afterschool pentru cel mic?

Exista un numar din ce in ce mai mare de astfel de institutii. Daca la inceput, acestea au intrat timid pe piata din Romania, oferind doar un numar limitat de optiuni, astazi exista zeci de astfel de scoli, care mai de care mai interesante.

Daca vrei sa alegi cel mai bun afterschool, trebuie sa tii cont de mai multe criterii:

  •  Alege un afterschool aproape de scoala celui mic. Daca ai un copil care invata in Ghencea, este bine sa alegi un afterschool, in felul acesta nu va fi nevoit sa mearga foarte mult pentru a ajunge la locul unde este afterschoolol, asadar, il vei sti in siguranta. Evident, exista si afterschooluri care ofera transport pentru fiecare copil, caz in care acest punct nu mai este tocmai o problema.
  • Tine cont de mai multe pareri. Este bine sa tii cont de parerile altor parinti, atunci cand alegi un afterschool. Analizeaza cat mai multe pareri si fa o alegere pertinenta.
  • Opteaza pentru un afterschool la care sunt mai multi prieteni ai copilului. Cu siguranta nu vrei sa il trimiti intr-un loc in care este strain si cu siguranta nici el nu vrea acest lucru. Asadar, incearca sa il trimiti intr-un loc in care cunoaste cat mai multa lume, pentru a se putea simti in largul lui.
  • Alege un dascal bun. Cel mai important element la un afterschool este dascalul. Acesta trebuie sa aiba experienta cu cei mici si sa aiba un review bun din partea altor parinti. Informeaza-te despre persoana care va avea grija de copilul tau si incearca sa descoperi cea mai buna varianta.
  • Alege un afterschool cu cat mai multe activitati artistice. Este bine ca fiecare copil sa invete sa joace teatru, sa danseze sau sa cante. Toate aceste activitati ofera un plus de educatie si il pot ajuta pe cel mic sa fie mult mai dezinvolt. Incearca sa gasesti un afterschool care ofera cat mai multe activitati extracuriculare, in asa fel incat cel mic sa nu se plictiseasca si sa poata invata tot timpul cate ceva.

Articole Recomandate