Cum să alegi cele mai bune sisteme de încălzire electrică în pardoseală

Pentru a obține un efect termic bun de încălzire prin pardoseală, selectarea produselor de încălzire prin pardoseală ar trebui să urmeze următoarele principii:

  1. Caută o companie de încălzire prin pardoseală cu experiență

De la proiectarea schemelor, selecția produselor, construcție și instalare  până la serviciul post-vânzare, profesionalismul sistemelor de încălzire prin pardoseală este evident. Fără profesioniști care să ne ghideze, efectul de încălzire prin pardoseală va scădea sau va reduce viața sistemului de încălzire prin pardoseală, pe de-o parte. Pe de altă parte, va crește consumul de energie al sistemului de încălzire prin pardoseală în timpul utilizării pe termen lung și vor crește costurile.

  1. Alege produse termice de încălzire prin pardoseală cu performanță excelentă și sisteme de încălzire prin pardoseală cu performanțe mai ridicate

Încălzirea termică prin pardoseală este un proiect sistematic. Companiile cu experiență de încălzire termică prin pardoseală pot selecta țevi, materiale de izolație și sisteme de control de înaltă calitate și rentabile în funcție de structura, orientarea și dispunerea camerei, ceea ce poate evita pericolele ascunse pe termen lung. Să nu uităm – ne dorim un confort sporit și economii la consum.

  1. Investește într-un termostat performant

Noile termostate smart iti ofera o ușurință extraordinara în ceea ce privește accesul – chiar de pe telefonul mobil, de la distanță! Reglezi programe de funcționare și poți regla temperaturi diferite în funcție de cameră – ai până la 3 programe pentru zi și noapte și automatizări pentru ora de vară ori de iarnă.

Ai crezut că locuința ti se va încălzi mai repede, însă aștepți în frig de prea mult timp? Uită de astfel de neplăceri cu un termostat inteligent! Acesta poate calcula singur timpul de care are nevoie pentru a încălzi aerul la o anumită temperatură și “învață” totul despre locuința și nevoile tale de încălzire. Apoi, acesta va seta automat programele viitoare. Pentru ca lista de progrese să fie completă, mai poți adăuga – comenzi vocale (Amazon Alexa/Google Assistant), control fără butoane – ecrane, backup pentru setări (o rezervă a tuturor reglajelor, în cazul unor probleme tehnice/pene de curent) și senzori performanți în podea și pe pereți.

Sistemele electrice radiante de încălzire prin pardoseală sunt eficiente pentru încălzirea unei varietăți de suprafețe de pardoseală, inclusiv gresie, piatră, parchet, lemn de esență tare și chiar și covoare. Magnum Heating – prin dealerul autorizat zonal CASE CĂLDUROASE aduce una dintre cele mai mari selecții de elemente de încălzire din industrie.

Căldura radiantă poate fi personalizată cu ușurință pentru a încălzi orice cameră din casă – ai confort oriunde te-ai afla. Datorită eficienței sale (practic vorbim de un sistem fără pierderi de căldură), căldura radiantă din podea poate oferi o economie de până la 15% a costurilor de încălzire față de metodele tradiționale de încălzire!

Pentru materiale, echipamente și consultanță, alegeți sistemele de încălzire în pardoseală de la CASE CĂLDUROASE, distribuitor autorizat Magnum Heating – Olanda.