4 motive pentru care maimuțica pentru dentiție este o soluție

Momentul apariției dinților la bebeluș este unul dificil atât pentru acesta, cât și pentru părinți a căror îngrijorare și stres se accentuează. Atenția acordată acestei etape din viața copilului este absolut necesară, ținând cont de faptul că reprezintă o transformare pe care acesta nu o poate percepe, înțelege și accepta așa cum un adult ar face-o și este necesară prezența și îngrijirea din partea părinților, dar și folosirea metodelor, tratamentelor farmaceutice și a produselor ce au ca scop diminuarea senzației de durere. Printre aceste produse ce se consideră a fi necesare se numără și matchstick monkey, o jucărie, periuță de dinți și produs folosit pentru calmarea durerii, dar și pentru aplicarea gelului farmaceutic pentru minimizarea stării de disconfort produsă de creșterea dinților.

Iată doar 4 motive pentru care maimuțica dentiție reprezintă un produs pe care trebuie să-l aveți la îndemână când bebelușul ajunge la această etapă:

  1. Pe lângă efectul terapeutic, reprezintă și o modalitate de joacă pentru bebeluși. Având formă de maimuță, o textură moale și plăcută la atingere va capta imediat atenția celui mic care în timp ce se va juca, va trata sau, cel puțin, diminua, durerile ce îi cauzau plânsul.
  2. Capul pe care inelul gingival matchstick monkey îl are, este special realizat pentru aplicarea gelului cu efect analgezic. Nu mai este necesar să vă utilizați degetele sau alte instrumente pentru a aplica aceste produse, ci pot fi folosite cu ușurință prin intermediul acestui produs, reducând totodată riscul de a introduce bacterii în cavitatea bucală a bebelușului.
  3. Curățare rapidă. Nu se impune cumpărarea anumitor soluții speciale pentru a curăța produsul, ci este suficient ca acesta să fie băgat în mașina de spălat vase, iar aceasta va realiza eficient procesul de spălare.
  4. Confecționarea. Extrem de important pentru părinți este siguranța cu privire la materialele din care sunt alcătuite produsele ce sunt atinse de către copii; matchstick monkey este confecționată din silicon alimentar și este tratată antibacterian.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *